tirsdag den 9. marts 2010

evaluering af praktikperiode.

Evaluering af praktikperiode.

Jeg Startede mandag d.1 og kom herind og sagde hej til hele kanalen, og så hurtigt hvor professionelt e kørte deres planlægning, mandag morgen starter med et morgenmøde hvor de aftalte hvad der skulle ske de kommende uger og hvem der stod for hvad og hvordan. Derefter satte jeg mig ned med Anders og vi blev enige om at jeg skulle arbejde på deres hjemmeside www.kanalhovedstaden.dk og at jeg skulle færdiggøre den så den var brugbar, når jeg havde gjort det skulle jeg lære ham at vedligeholde siden. Så jeg gik i gang med det samme og Anders sendte mig hurtigt de informationer jeg havde bedt om og jeg var i gang. Det skal lige siges at man holder morgenmøde mandag for hele kanalen og møde for mig og mine opgaver om tirsdagen.

Tirsdag holdte vi møde mig Claus og Anders og fik snakket om at jeg skulle lave et program for dem og at jeg skulle tænke over det til næste tirsdag og komme op med et punktmanus. Jeg fik tilsendt mig alle kanalens bannere og logoer så jeg kunne implementere dem i hjemmesiden og lave dem i den størrelse jeg ville.

Onsdag gik med at arbejde på hjemmesiden og tænke over tingene stille og rolig med programmet. Den første uge gik egentlig godt og jeg er kommet super hurtigt ind i deres rutiner og de kender mig alle sammen nu.

Næste uge kom jeg mandag og vi holdte mødet og vi fik aftaler på plads og så gik vi i gang. Og Tirsdagen gik ud på at vi holdte møde og vi fik set det jeg havde lavet og fik sat nye deadlines, og efter mødet gik jeg hjem da jeg var syg. Onsdag var jeg syg men arbejdede hjemme. Det var umanerligt irriterende at være syg fordi det var jeg resten af ugen men jeg fik lavet de aftalte ting og mødte op mandag og viste det, og tog derefter hjem for at blive helt rask. Nu her tirsdag er jeg frisk og har klaret alle opgaverne der er blevet stillet. I dag skal jeg så lige tænke om hvordan jeg vil lære Anders omkring vedligeholdelse men det er ikke noget der bekymre mig fordi han er god til at notere og spørge hvis han er i tvivl og jeg er god til at vise ham hvad han skal så det ha vi styr på. Mine opgaver har indtil videre været at ændre menu knapper, lave bannere og ad-bannere, ændre tekst, ændre headlines, få rss feed til at fungere, generelt får siden operationel. Jeg har været i kontakt med dem som har lavet siden og de virker ret kompetente så det var en sjov oplevelse at snakke med nogle professionelle jommla programmører, som desuden var fra Filipinerne. Det skal siges at deres side var total kaos da jeg kom til og nu er den altså operationsdygtig.

Den næste uge gik med at lave nogle småjusteringer på hjemmesiden, bla. skulle jeg redigere noglye nyheder og tiden gik også med at lære Anders ham som skulle vedligeholde hjemmesiden om hvordan man opdaterede hjemmesiden og hvordan den virkede og det fik vi også brugt en del tid på. Når jeg ikke lavede ting på hjemmesiden forberedte jeg mit tv program som skulle omhandle esport og det var primært det jeg brugte min uge på.

Ugen efter skulle jeg igang med at filme og det gik derudaf, jeg fik filmet en del og endte med 3 bånd som skulle munde ud i et tv program på 24 minutter, og jeg fik filmet, set på manuskriptet som jeg havde lavet ugen forinden og jeg fik brugt en del tid på at sætte hvidbalance, tjekke lyd, tænke indstillinger mm.


de sidste uger brugte jeg på at redigere programmet, og det tager jo en krig at redigere et tv program, en ting der dog reddede mig virkelig meget var at jeg havde lavet et skelet og altså havde rækkefølge og indhold klart da jeg vidste præcist hvad det var jeg ville lave og det sparede mig rigtig meget tid. Men jeg fik klippet showet sammen og fik sat lyden til det passende niveau, 12 db i baggrundsmusik, 18db til interview og speaks og fades i musikken og det hele endte ud i et program som jeg egentlig er ret stolt over. Programmet er ikke på nettet endnu og er ikke afviklet, så jeg kan ikke linke det heri, men jeg har den på min eksterne harddisk og programmet skal sendes efter påske når jeg har aftalt nærmere med kanalhovedstaden.


Ingen kommentarer: